Notícies

Aprendre junts alumnes diferents és just, necessari i és possible
La jornada formativa en motiu del Dia Mundial de la Infància sobre l’Escola Inclusiva que va organitzar la Taula d’Infància ...

[Llegir la notícia...]

Conclou la 6a edició del cicle de cinema per la inclusió social”Identitats”
Dijous, 24 de novembre, va finalitzar el Cicle de cinema organitzat per l’Àrea de Benestar Social que enguany s’ha centrat entorn a...

[Llegir la notícia...]

Valoració de la Jornada VIGILEM PERQUÈ APRENGUIN – Signes d’alerta durant l’aprenentatge.
El passat dissabte 19 de novembre de 2016, el CDIAP del Pla de l’Estany va organitzar la jornada “Vigilem perquè aprenguin. Signes ...

[Llegir la notícia...]

El 6è Cicle de Cinema per la Inclusió Social arrenca amb una bona participació de públic
Ahir diumenge 16 d’octubre es va encetar el Cicle de Cinema que porta per títol “Identitats” amb la pel·lícula ...

[Llegir la notícia...]

El 6è Cicle de Cinema per la Inclusió Social porta per títol “Identitats”
Enguany el Cicle de Cinema per la Inclusió Social vol reflexionar sobre com es construeix la identitat individual i col·lectiva i quina ...

[Llegir la notícia...]

Associació de suport a batxillerat
El dia 1 de setembre d’enguany l’Associació de suport a batxillerat va organitzar una celebració per felicitar a les tres pr...

[Llegir la notícia...]

La 6a Mostra d’Entitats d’Acció Social del Pla de l’Estany es va haver de cancel·lar per previsió de pluja
Tot i que al final la previsió del temps va ser errònia, la 6a Mostra d’Entitats prevista pel dissabte 24 de setembre es va anul&m...

[Llegir la notícia...]

6ª Mostra d´Entitats

LA MOSTRA D’ENTITATS D’ACCIÓ SOCIAL DEL PLA DE L’ESTANY ACULL 28 ENTITATS PARTICIPANTS

 

Se celebrarà el dissabte 24 de setembre, a la tarda, a la plaça Major de Banyoles

 

La sisena edició de la Mostra d’Entitats d’Acció Social del Pla de l’Estany, tindrà lloc el proper dissabte 24 de setembre, a la tarda, a la plaça Major de Banyoles i comptarà amb la participació de 28 entitats socials provinents de tota la comarca. La mostra està organitzada per les entitats d’acció social amb el suport del Pla Local d’ Inclusió Social (PLIS) i el Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.

 

Amb el lema “Amb petits gestos canviem el món”, les entitats fan una crida a la ciutadania a col·laborar i treballar conjuntament per construir una societat més justa, solidària i cohesionada, alhora que demanen als veïns i veïnes de Banyoles que es comprometin amb el seu entorn i les persones més vulnerables de la nostra societat, a través de l’associacionisme, el voluntariat, les donacions, etc.

 

El programa previst és el següent:

  • 17h Obertura: “entre tots fem un tot” a càrrec del Vol de pollastre.
  • 18h Actuació: Les Marín.
  • 18.30hJocs al carrer i gimcana infantil i familiar a càrrec de les entitats de la mostra i Associació educativa Vall del Terri.
  • 20h Cloenda a càrrec del Vol del pollastre

 

El Vol del pollastre, s’encarregarà de donar el tret de sortida a la jornada a les 17h amb l’activitat d’obertura “Entre tots fem un tot”  i ens acompanyarà durant tota la tarda amb el seu toc d’humor per a dinamitzar les activitats de la mostra.

A les 18h començarà l’actuació de la formació coral Les Marín.

La gimcana infantil i familiar començarà a les 19h. Aquesta activitat ha estat pensada i organitzada per les mateixes entitats amb la voluntat de donar a conèixer d’una manera lúdica i divertida les entitats a petits i grans. Al finalitzar el circuit de proves el equips participants rebran uns obsequis i un diploma. A la mateixa hora s’instal·laran a la plaça els Jocs al carrer, que han estat elaborats per l’alumnat de Can Cuní, i seran ells, juntament amb els seus educadors, els que guiaran les activitats pels infants. 

 

Us convidem a gaudir d’un ambient festiu i a conèixer més sobre les entitats d’ Acció Social, visitant la Mostra i participant  a la gimcana infantil i familiar.

 

 

 

 

Banyoles, 9 de setembre de 2016

 

 

 

 

 

 

 

[Llegir la notícia...]

Clics de les activitats d'estiu
Un estiu variat al Centre Obert

Aquest estiu al Centre obert ens hem proposat que sigui el més dinàmic i variat possible! Hem construït amb molt d’entusiasme i creativitat unes cases gegants amb caixes de cartró, gairebé hem fet una ciutat. Hem treballat de valent amb l’edició del nostre videoclip que d'aquí poc podreu veure en primícia! Segur que no us deixarà indiferents! Tampoc hi han faltat els  tallers de cuina i ens hem estrenat amb tallers d'elaboració de productes naturals (sabons, cremes, colònia, xarop...).

   

   L’hort lúdic terapèutic dóna els seus fruits

Aquest estiu les persones amb malaltia de salut mental que estan treballant amb molta implicació l’hort han vist recompensat el seu esforç i la seva dedicació amb un hort molt ufanós i  una bona collita. Tothom està molt satisfet dels resultats.

                                                                                       
 

Els nens i nenes del socioeducatiu de la Farga es refresquen 

Tal com es veu a la imatge amb la calor de l’estiu qualsevol moment és bo per deixar-se ruixar per una mànega.

                                                                                     

Vine a la plaça!

Aquest estiu a la plaça de la Pau hi ha hagut molta activitat i participació, molta neteja, berenars saludables, tallers... de les mans de Legki Yakaru  amb el suport de l’ajuntament de Banyoles i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.

 

[Llegir la notícia...]

Concurs de Fotografia

El servei de prevenció a la dependència Fem Companyia convoca un concurs de fotografia amb l'objectiu de promoure l'envelliment actiu i una conducta no estereotipada de la gent gran.

 

Concurs de fotografia

 BASES:

 1 PARTICIPANTS:  Obert a tothom.

 2 TEMÀTICA:  “Gent gran i estiu”, sempre i quan les fotografies tinguin una imatge no estereotipada de la gent gran. És a dir, han de mostrar que la gent gran és un col·lectiu actiu i que té capacitats més enllà dels rols de persones cuidadores (àvies i avis) o d’altres dels quals en reben etiquetes.

 3 OBRES:  Cada participant podrà presentar una única obra, original i inèdita. Els participants es responsabilitzen totalment de ser els únics autors, de que no existeixin drets de tercers, així com de tota reclamació de drets d’imatge sobre les obres presentades al concurs.

 4 PRESENTACIÓ:  Les obres s’hauran d’enviar en format JPEG o TIFF.

 5 ENVIAMENT:  Les s’enviaran per correu electrònic a la següent adreça electrònica:    serveifemcompanyia@gmail.com

En el correu electrònic cal afegir:

Nom

Cognoms

Data de naixement

Municipi

Telèfon

Correu electrònic

6 TERMINI D’ADMISSIÓ:  El termini per enviar les obres restarà obert d’ara fins el 12 d’octubre de 2016.

7 PREMIS:  Primer premi: 100 euros i dues entrades per l'espectacle de la Festa Major de Sant Martirià.

Segon premi: 50 euros i dues entrades per l'espectacle de la Festa Major de Sant Martirià.

8 RESOLUCIÓ:  El nom del guanyador/ora serà anunciat a la nostra pàgina de Facebook el dia 22/10/16.

9 EL JURAT:  La primera selecció de les fotografies les faran els seguidors de la pàgina de Facebook. Trobareu les fotografies concursants al nostre mur de Facebook dins de l’àlbum: “Concurs de fotografia: Gent gran i estiu”.

De les fotos seleccionades, un jurat compost per un fotògraf professional, un membre del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’equip Fem Companyia escolliran les dues millors fotografies.

10  OBRES: El Fem Companyia es reserva el dret d’excloure de concurs les fotografies que no siguin apropiades o no s’ajustin a la totalitat de les bases.

Les obres seleccionades i guanyadores seran difoses online per les nostres xarxes socials i seran exposades en alguna sala comarcal.

11 DRETS D’AUTOR: Les obres presentades podran ser usades pel Fem Companyia per realitzar futures campanyes de sensibilització.

12 ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació de totes i cada una d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

Moltes gràcies


[Llegir la notícia...]

Pàgina 6 de 13Primera   Anterior   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Següent   Última