Notícies

Segona edició de les Olimpíades Fisico-Cognitives del Pla de l’Estany
08, d’octubre 2019 14:06

El Servei Fem Companyia de Benestar Social, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i el Consell Consultiu de la gent gran del Pla de l’Estany han organitzat la segona edició de les olimpíades Fisico-cognitives per a la gent gran de la comarca
Les activitats es realitzaran el matí del 4 d’octubre al Parc Draga de Banyoles

 

L’1 d’octubre és el dia internacional de la gent gran i per celebrar-lo, el Servei Fem Companyia, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i el Consell Consultiu de la gent gran del Pla de l’Estany, han organitzat unes olimpíades que combinen l’activitat física i mental. Programades per el 4 d’octubre al Parc de la Draga de Banyoles, tenen com a objectiu la promoció de l’envelliment saludable, on es vol donar a conèixer els parcs de salut, els circuïts saludables, l’esport i l’activitat mental, aspectes claus per envellir saludablement.

Per participar-hi cal inscripció prèvia als diferents casals de la gent gran del Pla de l’Estany i ser major de 65 anys. Les olimpíades consisteixen en 5 proves diferents on els equips quedaran distribuïts per municipis i s’establirà un sistema rotatiu per fer les diferents activitats i anotar les puntuacions.
Finalment hi haurà l’entrega de medalles segons les puntuacions obtingudes. Xavier Cros, conseller d’Esport i Centre El Puig del Consell Comarcal del Pla de l’Estany serà l’encarregat de lliurar-les.