Notícies

Jornada lúdica i festiva a la 6a Mostra d’Entitats Socials
12, de juny 2017 15:10

El dissabte 10 de juny ha tingut lloc la 6a Mostra d’Entitats Socials del Pla de l’Estany a la plaça Major de Banyoles. Enguany, la Mostra ha a plegat a 28 entitats, un número semblant a les anteriors edicions. 

La jornada va tenir un caire lúdic i festiu gràcies a les activitats que es varen organitzar: teatre de titelles per a tots els públics, jocs col·laboratius al mig de la plaça, gimcana amb proves a superar en els estands de les entitats, música i dansa africana. A banda, en Genís Casals de la companyia de teatre del Vol del Pollastre va dinamitzar i posar el seu toc d’humor a la jornada.

Amb el lema “Amb petits gestos canviem el món” les entitats feien una crida a la ciutadania a aportar el seu granet de sorra en la construcció d’una societat més justa i igualitària i a comprometre’s amb el seu entorn. 

La Mostra és fruit del treball conjunt entre l’Àrea de Benestar Social i les entitats participants que posen tota la seva il·lusió i esforç per tal de donar-se a conèixer a la ciutadania i demanar la seva col·laboració. A banda, la Mostra representa un espai de relació entre les entitats que promou vincles entre elles. L’Àrea de Benestar Social fa una valoració positiva de la jornada i de tot el seu procés.