Notícies

Els Serveis Educatius obren un cicle perquè els docents coneguin les cultures presents a la comarca
25, octubre 2018 11:30

El Pla de l'Estany és terra de trobada de diferents col·lectius migrants. Entendre'ls i conèixer la seva cultura és important per poder acollir-los millor i atendre les seves necessitats.

Des dels Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament del Pla de l'Estany s'han organitzat unes jornades dins el marc del Pla de Formació de Zona per a docents. El cicle consisteix en quatre xerrades per conèixer les singularitats de les diferents cultures d'origen immigrant que conviuen en la nostra comarca.

 La primera es va dur a terme dimecres 10 d’octubre amb la presència de més de  vint persones. De la mà de la tècnica de ciutadania i immigració de l’àrea de Benestar social del Consell Comarcal, Blanca Andelic, es va donar una visió general de la immigració a Banyoles. Hi haurà tres sessions més en les que s’aprofundirà sobre les cultures subsahariana, marroquina i xinesa.

 

El cicle de xerrades es fa a la sala d’actes del Servei Educatiu del Pla de l’Estany, a la Vila Olímpica, i acaba dimecres 7 de novembre.