Notícies

El pavelló esportiu de la Draga de Banyoles acull les primeres olimpíades Fisico-Cognitives per la gent gran
04, d’octubre 2018 12:33

Les proves combinen activitat física i mental

Per celebrar el dia internacional de la gent gran, el Servei Fem Companyia de Benestar Social, el Consell Esportiu del Pla e l’Estany i el Consell Consultiu de la gent gran del Pla de l’Estany han organitzat l’esdeveniment per el matí del 5 d’octubre. Les olimpíades consten de cinc proves que combinen activitats físiques i cognitives. Els participants s’agruparan per municipis i s’establirà un sistema rotatiu per fer les diferents proves mentre un àrbitre anotarà les puntuacions. Les inscripcions s’han de fer als casals de la gent gran de la comarca i ser major de 65 anys.

L’actuació queda emmarcada dins un acte de promoció de l’envelliment saludable, on es vol  donar a conèixer els parcs de salut, els circuïts saludables, l’esport i  l’activitat mental. Per participar-hi cal inscriure's a qualsevol casal de la gent gran de la comarca.

Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany obrirà l’acte amb un petit discurs i també farà l’entrega de les medalles als representats de cada municipi que millor resultats obtinguin.

 

Dia: 5 d’octubre

Hora inici: 10:00

Hora finalització: 12:00

Entrega de medalles: 12:30

Lloc: Pavelló de la Draga de Banyoles