Notícies

El 7 d'octubre tindrà lloc la 8a Trobada Capacitats al Pla de l'Estany
01, d’octubre 2018 14:46

El pròxim diumenge 07 d’octubre es durà a terme al Parc de la Draga de Banyoles la 8a Trobada Capacitats. Aquesta Trobada està adreçada a nens/es, joves i adults amb discapacitat intel·lectual o física. La finalitat de la trobada és gaudir d'un matí físicament actiu, conèixer nous esports i compartir bons moments amb amics i familiars. El fet de ser la 8a edició, demostra que l’esdeveniment queda consolidat com un punt de trobada entre persones d’aquest col·lectiu, professionals del sector i famílies.

La jornada ofereix diferents activitats i jocs, distribuïts en 4 itineraris de diferents intensitats: Pirineus (activitats multiesportives d’intensitat i dificultat baixa), Andes (activitats multiesportives d’intensitat i dificultat moderada), Himàlaia (activitats multiesportives d’intensitat i dificultat alta) i Canigó (activitats multiesportives per persones amb discapacitat física) que cada esportista pot escollir segons el seu grau d’autonomia.

L’esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la Comissió Esport i Discapacitat del Pla de l'Estany, formada per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Grup MIFAS i el suport de l’Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

De 9:30 a 10:00 del matí es comença amb la rebuda de participants.

De 10:00 a 11:00 la 1a part d’activitats.

De 11:00a 11:20 pausa per descansar i fer un esmorzar saludable.

De 11:20 a 12:00 la 2a part de l’activitat.

12:30h finalitza la jornada.


Per participar-hi cal fer inscripció prèvia al correu electrònic msallares@ceplaestany.cat amb les dades de l’esportista (nom, edat, si cedeix o no els drets d’imatge i l’itinerari seleccionat) abans del 4 d’octubre a un cost de 3€ per persona, o bé, 4€ per inscripció al mateix dia de l’activitat. Només cal portar roba còmode/esportiva i roba de recanvi.