Notícies

La 7a Trobada Capacitats va fer un salt endavant
26, d’octubre 2017 10:40

El diumenge 15 d’octubre va tenir lloc al Parc de la Draga de Banyoles la 7a Trobada Capacitats del Pla de l’Estany, una jornada multiesportiva oberta a totes les persones amb discapacitat de dintre i fora de la comarca. Aquesta edició va marcar un canvi respecte a les anteriors Trobades, ja que va augmentar el nombre de participants, 45 en total, i varen participar persones amb discapacitat física i no només intel·lectual.

La jornada va ser organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany juntament amb les entitats que conformen la Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany amb la col·laboració del Club de Gimnàstica Esportiva de Porqueres, el Club Bàsquet Banyoles i el Club Natació Banyoles. La fundació  MIFAS va organitzar l’activitat de Basquet adaptat i va portar cadires de rodes per la resta de participants que es varen poder posar a la pell dels seus companys, compartint així sensacions i experiències comunes.

Un cop finalitzada la jornada, es va donar el tret de sortida a la lliga territorial de Futbol Sala per a persones amb discapacitat. 10 equips i gairebé 100 participants varen celebrar la jornada de pretemporada fent partits amistosos i, a l’acabar la jornada, un dinar de germanor.